Slagerij van Donk

SLAGERIJ van Donk nieuws


vr 7 dec 2018

Authentieke Ambachtelijk Slager

Nostalgie. Dat is dé term die bij het zien van de slagerij van Maarten van Donk in je op komt. Opa van Donk opende de zaak in 1950 in Weesp. Van Donk wil het ambacht van zijn opa voortzetten en daarbij de authentieke uitstraling behouden.


Volg ons op Facebook
wo 6 sep 2017

Volg ons nu op Facebook

Slagerij van Donk heeft sinds heden haar eigen Facebook pagina! Like onze Facebook pagina en zie de laatste aanbiedingen, de nieuwste producten en andere nieuwtjes voorbij komen. Waar wacht u nog op? Klik hier om naar onze Facebook pagina te gaan en like ons.


vr 18 nov 2017

Onze promo

Bij een gloednieuwe website hoort natuurlijk een promo video.
Een korte impressie van Weesp en Slagerij van Donk. Bekijk hem nu!


Worst voor tiende keer in de prijzen
do 24 mrt 2016

Worst voor tiende keer in de prijzen

WEESP - Dat de producten van Slagerij Van Donk met goud worden bekroond is eigenlijk geen nieuws meer. Dat gebeurt ieder jaar. Maar dat je een 'Gouden Worst' krijgt vanwege al die prijzen is toch wel heel bijzonder.

"Ze belden een uur van tevoren dat ze moussaka, ontbijtspek, saucijzenbroodjes, gekookte worst en leverworst kwamen halen." Met 'ze' bedoelt Maarten van Donk de mensen van het Worstmakersgilde. Dat de slager zo kort van tevoren op de hoogte werd gebracht, gebeurt met opzet: "Anders zou je op die worst voor de jury extra je best kunnen doen en dat wil de organisatie niet. Ze willen de producten proeven die je ook aan je klanten verkoopt."

Goud
De eerdergenoemde producten kregen het predicaat goud. Omdat het de tiende keer is dat de gekookte worst en de leverworst met goud worden bekroond, kwam het Worstmakersgilde in Weesp een 'Worstbeeld' uitreiken. De trotse slager nam het beeldje samen met zijn team in ontvangst: "Want dit hebben we samen voor elkaar gekregen, die prijs is van ons allemaal."

Bloemen
Om de prijs te vieren heeft Van Donk ook een leuke verrassing voor zijn klanten in petto: deze week zijn de winnende worsten in de aanbieding én hij deelt als paasattentie voorjaarsbloembollen-op-pot uit.

Bron: http://www.weespernieuws.nl/lees/58336/worst-voor-tiende-keer-in-de-prijzen


Vakwedstrijden

Vakwedstrijden

Prijzen op de VAS
Wij doen ook mee aan vakwedstrijden, bijvoorbeeld op de VAS beurs Amsterdam. Tijdens deze wedstrijden worden de producten gekeurd op verschilende punten door een deskundige jury. Onze producten zijn hier meerdere keren in de prijzen gevallen (goud!) met o.a. onze:

  • Gekookte worst
  • Paardenworst
  • Rookworst
  • Leverworst
  • Gerookte ossenworst

Wij doen nog altijd mee aan deze vakwedstrijen om zo onze producten te blijven verbeteren.

Slagerij van Donk

Contact ons

Nieuwstraat 14
1381 BC Weesp
0294-412527
info@slagerijvandonk.nl
volg ons op facebook